Vaspitanje i obrazovanje dece sa oštećenim sluhom, razvojnom disfazijom, autizmom, disharmoničnim razvojem, govorno-jezičkim problemima

skola

UPIS UČENIKA
školska 2020/2021. godina


Poštovani roditelji i budući učenici prvog razreda, U toku je vanredno stanje u zemlji, a zvanično, u sredu, 1. aprila 2020. godine počinje upis dece u prvi razred. Upisuju se deca rođena od 1. marta 2013. godine do 1. marta 2014. godine.
Ukoliko ste zainteresovani za upis u našu školu potrebno je da nam se obratite putem mejla: rapozemun@gmail.com i da nam dostavite sledeće podatke:

  • Ime i prezime deteta:
  • Datum rođenja:
  • Mesto rođenja:
  • JMBG:
  • Adresa (prijava prebivališta):
  • Naziv vrtića u kom je dete završilo pripremno predškolski program:
  • Ime i prezime roditelja:
  • JMBG roditelja:
  • Kontakt telefon roditelja:

*Podatke obrađuje sekretar škole, Sofija Mrđa, dipl.pravnik.Kontakti za dodatne informacije:
Željko Pokrajac, direktor 063451773
dr Stevan Nestorov, pomoćnik direktora 0648220846
Ana Janković, psiholog rapozemun.psiholog@gmail.com


Odgovori na često postavljana pitanja:

Upis dece u prvi razred osnovne škole obavezan je za svu decu rođenu od 01.03.2013. godine do kraja februara 2014. godine.
U prvi razred upisuju se sva deca koja do početka školske godine imaju najmanje šest i po, a najviše sedam i po godina.
Ako dete starije od sedam i po godina, zbog bolesti ili drugih razloga, nije upisano u školu, može da se upiše u prvi ili odgovarajući razred, na osnovu prethodne provere znanja.
Nasatava se realizuje prema redovnom planu i programu, uz izradu individualnog obrazovnog plana (IOP-a) za svako dete, koji je prilagođen njegovim individualnim spsobnostima, mogućnostima i potrebama.
Nastavu realizuje visoko stručan kadar: defektolozi različitih specijalnosti i predmetni nastavnici. Podršku deci pruža pet medicinskih sestara.
Svako dete tokom nedelje ima individualne i grupne logopedske i defektološke tretmane.
Upis počinje i za decu predškolskog uzrasta. Broj slobodnih mesta je ograničen i zavisi od broja dece koja završe pripremno- predškolski program.
Ako želite više da se upoznate sa našim radom, aktivnostima i rezultatima, preporučujemo da detaljno pregledate objave na Fejsbuk stranici, na veb sajtu i na Jutjub kanalu.
UPIS UČENIKA U PRIPREMNO-PREDŠKOLSKU GRUPU I PRVI RAZRED možete preuzeti OVDE