Васпитање и образовање деце са оштећењем слуха, развојном дисфазијом, аутизмом, дисхармоничним развојем, говорно- језичким проблемима

skola

УПИС УЧЕНИКА
школска 2020/2021. година


Поштовани родитељи и будући ученици првог разреда, У току је ванредно стање у земљи, а званично, у среду, 1. априла 2020. године почиње упис деце у први разред. Уписују се деца рођена од 1. марта 2013. године до 1. марта 2014. године.
Уколико сте заинтересовани за упис у нашу школу потребно је да нам се обратите путем мејла: rapozemun@gmail.com и да нам доставите следеће податке:

  • Име и презиме детета:
  • Датум рођења:
  • Место рођења:
  • ЈМБГ:
  • Адреса (пријава пребивалишта):
  • Назив вртића у ком је дете завршило припремно предшколски програм:
  • Име и презиме родитеља:
  • ЈМБГ родитеља:
  • Контакт телефон родитеља:

*Податке обрађује секретар школе, Софија Мрђа, дипл.правник.Контакти за додатне информације:
Жељко Покрајац, директор 063451773
др Стеван Несторов, помоћник директора 0648220846
Ана Јанковић, психолог rapozemun.psiholog@gmail.com


Одговори на често постављана питања:

Упис деце у први разред основне школе обавезан је за сву децу рођену од 01.03.2013. године до краја фебруара 2014. године.
У први разред уписују се сва деца која до почетка школске године имају најмање шест и по, а највише седам и по година.
Ако дете старије од седам и по година, због болести или других разлога, није уписано у школу, може да се упише у први или одговарајући разред, на основу претходне провере знања.
Насатава се реализује према редовном плану и програму, уз израду индивидуалног образовног плана (ИОП-а) за свако дете, који је прилагођен његовим индивидуалним спсобностима, могућностима и потребама.
Наставу реализује високо стручан кадар: дефектолози различитих специјалности и предметни наставници. Подршку деци пружа пет медицинских сестара.
Свако дете током недеље има индивидуалне и групне логопедске и дефектолошке третмане.
Упис почиње и за децу предшколског узраста. Број слободних места је ограничен и зависи од броја деце која заврше припремно- предшколски програм.
Ако желите више да се упознате са нашим радом, активностима и резултатима, препоручујемо да детаљно прегледате објаве на Фејсбук страници, на веб сајту и на Јутјуб каналу.
УПИС УЧЕНИКА У ПРИПРЕМНО-ПРЕДШКОЛСКУ ГРУПУ И ПРВИ РАЗРЕД можете преузети ОВДЕ